mstpos.ro
Inregistrare

Povesti de Succes

La mijlocul anului 2017 am prezentat pentru prima data pe piata din Bulgaria mstpos.ro - un magazin online unic!

Si doar cateva luni mai tarziu, platfosrma online a devenit o solutie fiabila, flexibila si accesibila.

Platforma mstpos.ro a fost aleaza intre cele 3 proiecte, premiate de BAIT la categoria "Produse ITC bulgare de succes in 2017".

Multilingvismul si localizarea pentru tari diferite face ca sistemul online sa fie potrivit pentru toti bulgarii din lume.

Clientii de pe platforma au profile si tipuri de afaceri diverse, dar ceea ce ii uneste este nevoia de control, eficienta ridicata si protectie garantata. Gasiti mai jos cateva exemple de afaceri interesante, ce demonstreaza gama larga de aplicatii pe care mstpos.ro le ofera.

 

 

 

 

 

Client: Morato Furniture

Focus si provocari:

 • Design si productie mobilier
 • Un depozit si 2 showrooms

"Morato Furniture" este una dintre cele mai mari companii din Bulgaria pentru design si productie de mobilier.

Rezultate si optimizarea cu mstpos.ro:

 • Monitorizare de la distanta

mstpos.ro urmareste intregul proces de la primirea solicitarii unui client prin inventariere comenzi, livrari si implementare productie pana la costuri.

Cu platforma cloud Morato Mebel gestioneaza atat bazele productiei, cat si showroom-urile din Sofia si Burgas - comunicarea si fluxul de documente intre diferitele unitati ale companiei decurg fara probleme.

Flexibilitatea produsului permite corectii si modificari la conceptul original al produsului final in decursul fabricarii.

Raportarea la distanta si monitorizarea rezultatelor afacerii sunt disponibile in orice moment.

 

 

Client: Bakery corner box

Focus si provocari:

 • Productie de paine si patiserie

"Bakery Corner Box" este o brutarie in Sofia pentru paine facuta manual si produse de patiserie sanatoase.

Rezultate si optimizarea cu mstpos.ro:

 • Gestionarea documentelor
 • Front office cu touchscreen

Necesitatea unei planificari cuprinzatoare si in timp util a costurilor materiilor prime face ca echipa sa aleaga mstpos.ro. In modulul "Productie", analiza se realizeaza prin monitorizarea retetelor fixe pentru fiecare produs individual, ceea ce ajuta la determinarea precisa a costului.

Alt aspect important al utilizarii mstpos.ro este gestionarea circulatiei documentelor cu lanturi mari de produse alimentare - emiterea de chitante, facturi, note de debit si de credit etc.

 

 

 

 

 

Client: Svetulka.BG

Focus si provocari:

 • Magazin online
 • Mai mult de 10 000 de clienti
 • Mai mult de 20 de comenzi / zi

"Svetulka.bg" este un magazin online cu haine pentru copii si pentru bebelusi. Cu peste 10.000 de clienti finali, magazinul este un exemplu al unei afaceri de familie de succes.

Rezultate si optimizarea cu mstpos.ro:

Cu mstpos.roproprietarii sai gestioneaza eficient veniturile si costurile, precum si programul de clienti loiali. Produsele din magazin sunt structurate in grupe si subgrupe separate pentru o mai mare comoditate si o monitorizare mai usoara a disponibilitatii. Un alt avantaj al utilizarii mstpos.ro este, de asemenea, vizualizarea grafica a produselor prin ecranul comercial.

Toate acestea conduc la optimizarea stocului minim in depozit, monitorizarea usoara a disponibilitatii, operarea rapida si calitativa a comenzilor clientilor de zi cu zi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Client: Professional Food

Focus and challenges:

 • Magazin de alimente & vinuri

"Professional Food" este un magazin pentru produse alimentare de inaltă calitate si vinuri tip boutique situat in partea corporativa a capitalei - Business Park Sofia.

Magazinul este vizitat de un numar mare de clienti, iar servirea lor rapida si usoara prin ecranul comercial este esentiala pentru buna desfasurare a fluxului de lucru, precum si pentru imaginea acestuia.

Rezultate si optimizarea cu mstpos.ro:

 • Conexiunea cu casa de marcat fiscala
 • Inventar prin scanarea codurilor de bare

Datorită lucrului cu coduri de bare, consumabilele si gestionarea inventarului sunt usor de facut si nu consuma mult timp.

Un aspect important aici este conexiunea mstpos.ro cu viverse modele de case de marcat fiscale.

 

Doriti o afacere mai reusita, cu un sistem simplu si profitabil pentru gestionarea acesteia? Ne-ar face placere sa va demonstram pentru ca suntem siguri ca va va placea. Trimiteti cererea dvs. de prezentare acum!

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta pe site mai buna si pentru a analiza traficul. Utilizand in continuare site-ul va exprimati acordul asupra modului in care utilizam cookie-urile. Afla mai multe.

Accepta