Inregistrare

SIHRE 2017 - cea mai mare expozitie HoReCa in Sofia, Bulgaria

Impartasim cu dvs. imagini de la expozitia internationala anuala pentru hoteluri, restaurante, catering si echipamente SPA - SIHRE 2017.


Printre noile trend-uri in solutiile pentru hoteluri si restaurante precum si alte propuneri technologice in sectorul alimentar, un interes special este sistemul bazat pe cloud www.Micro.bg. Fiind un instrument rapid, profitabil si usor de gestionat pentru orice tip de activitate, platforma online are deja noi admiratori.Consultantii nostri va vor prezenta toate oportunitatile si avantajele software-ului Microinvest la standul D4 din sala 5. Sunteti bineveniti sa verificati ultimele evolutii din sectorul HoReCa!


Printre cele mai interesante solutii ale Microinvest vor fi: cea mai noua solutie software - Microinvest Hotel Pro, solutii complete pentru restaurante si afaceri de retail, Remote Calling System pentru chelneri.

Opinii

Nu exista opinii despre acest articol

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta pe site mai buna si pentru a analiza traficul. Utilizand in continuare site-ul va exprimati acordul asupra modului in care utilizam cookie-urile. Afla mai multe.

Accepta