mstpos.ro
Inregistrare

Baza dvs. de date este 100% securizată în cloud!

Am adăugat noi capacități pentru criptarea bazei de date. La crearea unei companii, fiecare utilizator poate selecta opțiunea "Bază de date criptată". Cu o întârziere minimă de procesare, datele dvs. vor fi pe deplin protejate și criptate. Nu există practic nicio posibilitate de impact extern sau de extragere a datelor criptate de către terți.

Criptarea utilizează un mecanism puternic de protecție a datelor, cu capacitatea de a implementa baza de date pe serverele la distanță din diferite țări (Bulgaria, Rusia, Malta, Statele Unite ale Americii etc.), garanția securității datelor este de 100%!

În plus, mstPOS.com protejează datele împotriva atacurilor cele mai periculoase - criptovirusurile și produsele RansomWare. Depozitarea centralizată, copierea cloud și arhivarea periodică (la fiecare 15 minute) păstrează datele în siguranță și fără distrugere deliberată prin interferențe externe.

Opinii

Nu exista opinii despre acest articol

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta pe site mai buna si pentru a analiza traficul. Utilizand in continuare site-ul va exprimati acordul asupra modului in care utilizam cookie-urile. Afla mai multe.

Accepta